Trouwen

Trouwen is topsport, een trouwdag is een finalewedstrijd. Maandenlang zijn jullie bezig om die ene dag, waarop alles moet kloppen, voor te bereiden. In de voorbereiding hebben jullie alles doorgenomen, en nog eens en nog eens. Natuurlijk is ook de ceremonie zelf, op jullie perfecte locatie, voorbij gekomen.

Je wilt een persoonlijke touch, een trouwambtenaar die jullie begrijpt en serieus is. Maar die ook beschikt over een gezonde dosis humor.

Dat zou ik kunnen zijn.

Graag kom ik een keer bij jullie langs om kennis te maken en de hele ceremonie door te nemen. Precies zoals jullie het in gedachten hebben.

Met heel veel trots en plezier wil ik jullie trouwambtenaar zijn

Als je in Nijmegen gaat trouwen geef je mij door als voorkeur tijdens jullie gesprek met Burgerzaken. Trouw je buiten Nijmegen vul dan het contactformulier in en ik laat snel van me horen.

Ik ben zowel in het weekend als doordeweeks beschikbaar.


18 comments on “Trouwen”

 1. Sjon & Silvia Beantwoorden

  Hoi Gerry,

  Bedankt voor de mooie, leuke en fijne ceremonie.

  Het gesprek bij ons thuis voorafgaand aan onze trouwdag hebben we als heel prettig ervaren. Na dit gesprek hadden wij er alle vertrouwen in dat het een mooie ceremonie zou worden.

  De ceremonie was zoals we het ons hebben voorgesteld. Persoonlijk, luchtig met een beetje humor, met een lach en een traan. Je hebt goed aangevoeld welke woorden bij ons passen. Wij kijken er met een warm gevoel op terug en onze gasten waren ook onder de indruk van de ceremonie.

  Groetjes Sjon & Silvia

 2. Inge en Mark Beantwoorden

  Beste Gerry,

  We willen je bedanken voor de leuke ceremonie. Luchtig, met humor, maar ook een serieuze noot waar dat gewenst was. We kijken met veel plezier terug naar onze bruiloft, mede dankzij jou!

  Groeten Inge en Mark

 3. Purdey & Henri Beantwoorden

  Beste Gerry,

  Hartelijk dank voor de onwijs leuke ceremonie op 27 augustus dit jaar. Wij hebben ontzettend genoten van de persoonlijke, maar vooral humoristisch vertelde anekdotes/verhalen en zijn heel blij dat jij onze BABS mocht zijn. De heerlijk ontspannen sfeer die je met je meebrengt heeft zeker in positieve zin bijgedragen aan een spannende dag zoals deze.

  Trouwen doe je als het goed is maar één keer, maar mochten we onze geloften gaan hernieuwen dan weten we je te vinden 🙂 .

  M.v.g.,

  Purdey & Henri

 4. Jakub en Kasia Beantwoorden

  Beste Gerry ,

  We willen je graag nogmaals bedanken voor de fantastische ceremonie.
  Romantisch, maar ook met humor, precies zoals wij het wilde.

  Dankjewel!

 5. Lina Beantwoorden

  Lieve Gerry,

  Wat hebben wij mede dankzij jou, een geweldige dag gehad. Alles precies zoals we het voor ogen hadden en met op tijd jouw humor om het allemaal niet te zwaar te maken.
  Dankjewel!
  Heel veel liefs,
  Rik&Lina

  • Shirley en Ricardo Beantwoorden

   Beste Gerry,

   Het was een hele mooie ceremonie, wat deed je het prachtig en wat vermaakte je ons, en de familie die er bij waren. Precies hoe je het eerder al vertelde in een gesprek bij ons thuis, hoe leuk je alles zou brengen.
   We kijken er nu nog met heel veel vreugde op terug de dag 14-10-21 om niet tevergeten.

   Nogmaals heel erg bedankt.
   Gr Shirley & Ricardo

 6. Sanne en Daan Beantwoorden

  Beste Gerry,

  Op 14 augustus heb jij ons getrouwd op Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Het was fantastisch! We hebben voor jou gekozen omdat we dachten dat jij de ceremonie zowel romantisch, persoonlijk en grappig zou maken en dat heb je gedaan! Op de foto’s die zijn gemaakt zien we alleen maar vrolijke gezichten, zowel bij de gasten als bij ons én niemand die in slaap viel. Na afloop kregen we alleen maar positieve reacties op de ceremonie. Onze gasten noemden het verfrissend, leuk, persoonlijk, grappig en romantisch. De meesten hadden het nog nooit zo meegemaakt. Bedankt voor jouw mooie bijdrage aan onze trouwdag, wij blijven nagenieten!

  Liefs Sanne en Daan

 7. Sandra en Tom Beantwoorden

  Dank u er voor de super ceremonie, we hebben er met volle teugen van genoten. Ook onze gasten vonden dat ceremonie geweldig en ook hoe u het allemaal bracht. Op het feest is er nog veel over na gesproken.

  Tom en Sandra

 8. Jonneke & Anouk Beantwoorden

  Beste Gerry,

  We willen je graag bedanken voor onze ceremonie afgelopen zaterdag. Je hebt er een persoonlijk verhaal van gemaakt met een gezonde dosis humor. Dit heeft zeker bijgedragen aan de heerlijke bruiloft die wij gehad hebben. We kijken er met erg veel plezier op terug!

 9. Annemieke en Wim Beantwoorden

  Wij wilden onze partner registratie klein vieren maar we vonden het toch leuk om een kleine toespraak te horen ter inleiding.
  Wij kozen voor Gerry van Campen als BABS. Hij kwam bij ons langs en we spraken over de liefde en het leven. Hij heeft ons verhaal vertaald in een vrolijke toespraak over kiezen voor elkaar.
  Vervolgens hebben wij onze handtekening met een glimlach op ons gezicht gezet. Wij waren met een klein gezelschap maar we zijn ervan overtuigd dat Gerry ook een volle zaal met flair toespreekt. Zijn speech was een hele leuke bijdrage aan een succesvolle dag.
  Annemieke en Wim

 10. Anouk & Sebastiaan Beantwoorden

  Net terug van onze korte huwelijksreis, kijken Anouk en ik samen terug op een fantastische dag.

  We hebben intens genoten en niet in het minst van de ceremonie. Wat heb je dat geweldig gedaan. Vol humor, met een scherp randje en ook vol emotie. Iedereen was erover uit dat dit de leukste ceremonie was die ze ooit hadden meegemaakt. Wij ook ;).

  Misschien wat onpersoonlijk via de mail, maar wij willen je hartelijk bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt. En wellicht komen we elkaar nog wel eens tegen!

  Hartelijke groet,
  Anouk en Sébastiaan

 11. Pierre en Alexandra Beantwoorden

  Lieve Gerry

  Op vrijdag 6 augusutus heb je ons gehuwd op het stadhuis in Nijmegen
  JIj hebt er voor gezorgd dat die dag voor ons onvergetelijke is geworden
  Ook onze gasten hebben van de ceremonie genoten
  We zijn weggegaan en de dag doorgekomen met brede lach en een heel goed gevoel
  Dankje wel nogmaals voor de super ceremonie

  Groetjes van
  Pierre en Alexandra

 12. Giel & Jessica Beantwoorden

  Ha Gerry,

  Alweer een paar maanden geleden gingen wij ons geregistreerd partnerschap aan, en wat zijn we nog steeds blij dat jij onze babs was!

  Een fijne, ongedwongen sfeer waarin ook veel werd gelachen. We hadden het oprecht niet beter kunnen wensen!

 13. Claudia & Toni Beantwoorden

  Gerry heeft ons op 3 juni 2021 getrouwd.

  Het was een heerlijke ceremonie, we hebben gelachen en ook een traantje weggepinkt. Precies zoals wij het wilde, ongedwongen en niet al te serieus.

  Nogmaals hartelijk bedankt Gerry.

 14. Kevin & Naomi Beantwoorden

  Beste Gerry,

  Bedankt voor het verzorgen van onze ceremonie op 21-01-2021. Het contact en de ceremonie waren ontspannen, informeel en met
  de juiste dosis humor. De ceremonie en de dag zagen er door corona helaas anders uit dan we van te voren gepland hadden, maar
  we hebben toch een hele fijne dag gehad. Bedankt dat je onze trouwambtenaar was!

  Groetjes
  Kevin & Naomi

 15. Daan en Mijntje Beantwoorden

  Ha Gerry,
  We willen je graag bedanken voor je mooie ceremonie van afgelopen zaterdag bij Belvedere.
  Wij hebben veel complimenten van onze families en vrienden gekregen over je speech. Ze vonden het erg leuk!
  Na jouw vertrek zijn Nijmeegse Annie en Ronnie (!) nog langs geweest om het feest compleet te maken.
  Nogmaals dank voor je tijd en al je mooie woorden!
  Groeten
  Daan & Mijntje

 16. Stephanie en Gerwin Beantwoorden

  Beste Gerry,
  Inmiddels is het alweer 5 weken geleden dat we trouwde, op 4 juni 2021.Onwijs bedankt voor hoe je het hebt gedaan, vanaf het begin was het contact ontspannen en informeel, precies wat we nodig hadden tussen alle zenuwen.
  Ook op de dag zelf hebben we alleen maar genoten, de ceremonie was met veel humor en hartstikke persoonlijk. Ook heel erg leuk hoe je iedereen die er was helemaal betrok. We hebben nog nooit in een uur zoveel gelachen en zoveel gehuild!
  we hebben afgelopen week de foto’s van de fotograaf gekregen en er zitten een paar plaatjes tussen die we je niet willen onthouden!
  Hartelijke groet,
  tefanie en Gerwin

 17. Jos en Imke Beantwoorden

  Beste Gerry,

  Erg bedankt voor het verzorgen van onze ceremonie. Imke en ik vonden het top hoe je ons hebt getrouwd.
  Super voorbereid en de gasten waren  ook erg enthousiast. Kortom, dank… je hebt absoluut bijgedragen aan onze mooie dag

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *