Trouwen

Trouwen is topsport, een trouwdag is een finalewedstrijd. Maandenlang zijn jullie bezig om die ene dag, waarop alles moet kloppen, voor te bereiden. In de voorbereiding hebben jullie alles doorgenomen, en nog eens en nog eens. Natuurlijk is ook de ceremonie zelf, op jullie perfecte locatie, voorbij gekomen.

Je wilt een persoonlijke touch, een trouwambtenaar die jullie begrijpt en serieus is. Maar die ook beschikt over een gezonde dosis humor.

Dat zou ik kunnen zijn.

Ook in het echt te bewonderen.
View this post on Instagram

Soms ben ik heel trots.. Vandaag is soms….

A post shared by Gerry van Campen (@gerryvancampen) on

Altijd leuk om te krijgen


Alles moet kloppen bij een finalewedstrijd, om hem winnend te kunnen afsluiten. Wat voor het ene paar belangrijk is kan voor het andere paar van minder belang zijn. En als alles dan klopt kijk je terug op iets prachtigs. Iets waar je de rest van je leven nog met warme gevoelens aan terug denkt.Graag kom ik een keer bij jullie langs om kennis te maken en de hele ceremonie door te nemen. Precies zoals jullie het in gedachten hebben.

Met heel veel trots en plezier wil ik jullie trouwambtenaar zijn

Als je in Nijmegen gaat trouwen geef je mij door als voorkeur tijdens jullie gesprek met Burgerzaken. Trouw je buiten Nijmegen vul dan het contactformulier in en ik laat snel van me horen.

Ik ben zowel in het weekend als doordeweeks beschikbaar.