Super Sunday

O jee, hij moet ook weer een stukje schrijven over NEC!! Ik hoor het jullie denken.

En misschien is dat ook wel zo, maar ik moet het toch kwijt. “Het zijn maar drie wedstrijden” riep iedereen. “ Ze gaan het niet redden” was het antwoord van de meesten. Maar ze flikten het wel. 0-4, 3-0 en 1-2. Promoveren naar de eredivisie. Wat een onvoorstelbaar bizar feest. Want laten we eerlijk zijn, jullie waren met veel meer dan 8000.

Het voelde zo ontzettend gaaf om als eerste, afgelopen zondag, de microfoon te pakken en “hallo NEC supporters” te roepen. Rillingen vanaf mijn nek tot aan de achillespees. Zo trots op jullie en de club.

Of het gezellig was? mwaahh.

2 dagen voor die laatste finale stond er een stuk in de krant over Marcel Boekhoorn. Het lek van NEK had zijn werk gedaan. Marcel ging doorpakken en nam de regie. Als dat waar zou zijn was het geweldig nieuws. Maar we hoorden het al vaker. Zondagavond eerste pinksterdag 2021 klom marcel op het podium en genoot. Hij genoot intens van jullie en jullie liefde voor NEC. Zoals Wilco het al verwoorde “Marcel kan alles kopen maar dit niet” en dat maakt het zo bijzonder. Toen hij de microfoon kreeg bevestigde Marcel zelf wat er al geschreven was. “NEC moet stabiel in het linker rijtje”. Tjonge jonge, wat is deze man van onschatbare waarde voor onze club.

https://www.gelderlander.nl/nec/boekhoorn-zegt-ja-tegen-nec-miljardair-neemt-regie-over-bij-club~a61d696f/

Inmiddels staan er al weer twee dagen lang rijen met supporters te wachten bij de Goffert om hun seizoenkaart aan te schaffen. Duimen dat we in het nieuwe seizoen vanaf dag 1 met publiek mogen spelen.

Geniet van dit mega kippenvelmoment. En kijk die samenvatting NAC-NEC nog een keer of 5.

Tot volgend seizoen in de Goffert. Tot volgend seizoen bij NEC

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *