Mijn Social Media

Mijn Twitter


Mijn Instagram


Mijn Youtube

Mijn Facebook

Facebook Posts

Het is weer tijd voor een nieuwe Boost Eleven podcast. In gesprek met Roderik van Kerkhof over speelronde 7 en zijn visie op de maatschappelijke tak van Betaald Voetbal Organisaties. Kijken hier: youtu.be/L9-eLdogXPQ en luisteren hier: open.spotify.com/episode/64m5alzHOPJCMi6ybsrcijListen to this episode from Boost11 on Spotify. Alles over speelronde 7 in de eredivisie en een bijzondere kijk op de maatschappelijke tak van een betaald voetbal organisatie ... See MoreSee Less
View on Facebook
Gisteren voor Boost Eleven een spontane podcast opgenomen met Johnny Jansen, Jeffrey Talan en Ronnie Pander. Wat een enthousiasme zit er in deze mannen. ... See MoreSee Less
View on Facebook
In gesprek met Roderik van Kerkhof in de #boosteleven podcast. Het gaat in deze aflevering over trainer #johnnyjansen. ... See MoreSee Less
View on Facebook