Gerry in de politiek

Wat moet jij nou in de politiek. Ik hoor het je denken en misschien heb je wel gelijk ook. Toch ga ik het doen.

Al jaren roep ik vanaf de zijlijn dat dingen anders moeten in ons mooie Nijmegen. Maar met roepen alleen kom ik er niet. Oké, ik snap dat je nu denkt: “met de politiek ook niet.” Maar die kans is wel groter.

Daarom heb ik me aangesloten bij de Stadspartij Nijmegen. Een prima club Nijmegenaren die het beste voorhebben met de stad. Niet links, niet rechts maar Nijmeegs. Onze visie is “WE FIXEN HET.” We zeggen niet alleen dat het anders moet, maar we komen ook met een oplossing. Het is aan de andere partijen of ze hier in meegaan of niet. Een goed voorbeeld is de voetgangersbrug over de waalhaven. Niet roepen dat er een lift moet komen maar ook de daadwerkelijke (goedkope) oplossing bijvoegen.

Ik zal best moeten wennen. Mensen die ik al jaren met je en jij aanspreek en bij de voornaam noem moet ik nu met meneer of mevrouw aanpreken. Van sommige weet ik de achternaam niet eens. Dat hoort er allemaal bij en ik heb er zin in. Of ik in de gemeenteraad kom? Geen idee. Aan mijn stem ligt het niet. Aan die van jou wel. Stem tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 of 16 maart. Stadspartij Nijmegen. lijst 5 plek 6

Dank Gerry